Wednesday, October 20, 2010

10.10.10

si tembam dan si kurus b4 makan

si tembam melompat kegirangan bila papa pegang ngan muka sememeh;P

kek wajib family ini...love it so much*tgkla bdn kitaorg sama spt kek yg bulat ini*


menu of the day:
nasi arab from restoren al-sultan subang jaya
indulgence cheese kek from Secret Recipe
caramel pudding from air tgn izzah
n last but not least
beef lasagna dari aku *PALING SEDAP KOT;P*

makanan lagi*together with kuih raya yg xtau bila nk abis...maybe raya thn depan pun ada lagi kuih raya ni*




sebenarnya aku sangat malas n xreti nk susun gambar2 ni so korang layan je la tanpa byk soal yek!!




the two cousin




their fav ateh...*selalu jadi mangsa buli budak dua org ni*






muka papa yg x bley blah...u spoil the pic la pa




1,2,3,.........





harus gambar posing mama kena ada!!





with 2 naughty hero yg porak perandakan umah mama tok n baba tok

*tq ma n abah 4 taking care of our ANGEL*



si teruna n dara yg belum laku lagi*lelong...lelong




tuan rumah*tq kerana sediakan umah utk disepah-sepahkan*



semoga perkahwinan kami berkekalan spt ma n abah*SUNGGUH SKEMA DAN SGT PUITIS AYAT AKU*




tahniah ma n abah kerana dikurniakan ank2 yg comei2 dan kacak belaka




10.10.10

the day means alot to ma & abah

coz






.







.its their 3oth ANNIVERSARY celebration

congratulation!!!




to our beloved ma n abah,

we wished you the good fortune to bring you today,

tomorrow n always a stroke of luck n bless both of u with an everlasting love

cheers!!

































4 comments:

  1. semoga berkekalan bahagia selamanya.. amin

    ReplyDelete
  2. amin..smoga berkekalan hingga akhirnya..comell n cute la ur son ;) n btw i suke u pny grail umah..hehehe.

    ReplyDelete
  3. lynna:gagagaga...grail umah yg dia dok perati...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...