Thursday, June 23, 2011

KaDang TimBul Kadang TenGGeLam








ni nk tunjuk gambar I yang skema selepas terpilih menjadi AJK Pupanita 2011...mcm bagus jek...hahahaha

hai u olls...
mesti korang cam nyampah kan ngan I ni
kejap ada pompuan ni kang jap g hilang berbulan-bulan
hahahaha....sian kot kt I ni
I bukan xnak berblogging lagi tp kekangan masa tu memaksa I untuk melupakan dunia blog ni....adoyai dalam hati sebenarnya meronta-ronta nk bercerita ngan u olls tentang life I yang tak berapa nk hebat ni...namun apakan daya....bz, bz, bz, bz dan itulah penyebab utama I jarang berblog lagi

Actually perasaan menyesal sebab gatai sgt minta tukar seksyen tu kadang-kadang timbul gak...
elok2 duk goyang kaki kt deparment lama mintak tukar p department lain dgn alasan nk blajar benda baru
tp rupanya duk kt department baru ni mmg haru dan biru...keje cam lipas kudung, sangat tidak cukup tangan, kalau ada jual kt kdai mana-mana anggota badan palsu mmg I nk beli n sambungkan kt badan I so dat I mampu lakukan tugas mengikut kehendak boss I yg mmg mcm org lupa diri bila time keje....
dengan gelagat boss pompuan yang mmg macam****...Lady Boss betul...

whatever it is I still bersyukur la atleast I ni ada kerjaya kan compare ngan org2 kt luar sana yang susah payah cari keje....

haish..BERSYUKUR...

2 comments:

  1. ahhhaaaaa.... jgn semputtt sudeyhh mok longgg

    ReplyDelete
  2. eceh..ko menyanyi skali ke apa tuh?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...