Tuesday, November 9, 2010

Farewell Lin

yeay!!!!!
bestnya baru dpt call td... hari ni boss xmasuk office so bolehla i menghapdate blog yang berlapuk ni...tp boss ada ke xde ada bezake??
ada i kisah ke??kuang..kuang..kuang.
i tetap update gak blog ni...yg slalu tak update tu bkn masalah boss ada tp masalah bila
penyakit M datang jek....

Cuti Deepavali ari tu byk aktiviti sebenarnya even family kecik i demam2 belaka
mula2 i yg bwk virus pastu kena kt mr toyol..last2 si debot pun kena jangkit gak

khamis after keje- terus shoot g UMBAI ngan FIL
tp mmg xdapek nk amik pic..nanti mr toyol jeling2 n bebel
"awk ni asyik amik gambar je nape..??pegangla si debot tu elok2"..
ha kau kan dh kena sound;P bluekks...
dia xtau ke cita2 bini dia cuba untuk menjadi blogger tegar...hehehehe

jumaat- masih di melaka..kampung terchenta en toyol..
lelaki2 semua ke kebun..pompuan2 duk umah masak n tunggu en suami balik

sabtu - patutnya antar debot gi playgroup class yg Watie GBOB wat tp si gebot tu demam teruk plak on dat day..terpaksa cancel n end up ke Klinik Kiddy Care
maybe next time we all g ye Watie...

ahad - en toyol balik JB bertambah kebosanan mama n gebot..last2 ikut mama tok g PKNS Shah Alam jek...

apa i melalut da...actually nk citer pasal farewell Lin...
adoish ke laut tul...
lets the pic's do the talk je la






...sgt budak2 kan mereka ni???



The PTD's (Pegawai Takde Duit)



banana chess cake+ila yang meleleh air liur




kuih bendera malaysia..lama tul xmkn



karipap ada, roti jala ada,tembikai pun ada tp main coursenya laksa johor yg i lupa nk amik gambar sebab asyik makan je...



brownies plak



dorang kata nama kuih ni cucur jawa...xsempat mkn sebab perut dh buncit




muka kepuasan Pn Adilla dapat pau brownies dr kontraktor...HALAL dan TOYIBBA walaupun pau ye bkn dikira rasuah..


ucapan terakhir ...tsk..tsk..tsk...jasamu dikenang Lin



Puan TKP bagi hadiah...nk pindah gakla bley i dpt hadiah pas ni







malas nk citer la kan...



suka atila ni kan blog i..kalau bkn muka i muka sape lg nk tempek cni...

4 comments:

  1. salam kenal..cheese kek itu nampak sgt menarik..tetibe rasa nk makan cheese kek..waa..

    ReplyDelete
  2. chup, baby pun ada playgroup eh? selama ni nampak utk budak 2-5 years je.. i dah berangan nak antar my baby bila dia besar gi join playgroup.. leh bg details on the baby playgroup x? email to aritha.shadila@gmail.com

    thanks a bunch

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...